Jurnal mascat

BLOG Miercuri 1 februarie

Pupatul …”acolo” la MacMony

– acesta este un pamflet tare rău ca formă jurnalistică –

Săptamâna trecută au început mișcări de stradă. Românul tânăr de regulă, vine acasă de la birou, se spală, mănâncă se odihnește, poate apucă și-un mic intermezzo sexual, apoi, nu musai de plictiseală, ci mai ales din Internet, îi vine chemara revoluționară. Un protest contra adoptării votării prin OUG a legii privind, s-o spun direct și după ureche, a legii care va permite grațierea, eliberarea din pușcărie a majorității milionarilor corupți deja condamnați din România. Printre ei se remarcă patronul trustului Antenelor Intact, Voiculescu. Despre care eu, naivul am citit nu de mult că va fi eliberat și m-am grăbit să mă bucur. De ce? În ploaia asta de penali Voiculescu ca Patron al Intact, și al Antenelor a fost, să nu uităm începutul!, primul adversar fățiș, direct și agresiv al satrapului Băsescu – Tăticul ”Sistemului„ (Ticăloșit). Căci, eu mai vechi în meseria de observator politic, nu dau vina chiar și azi, decât pe Băsescu. El e nenorocirea poporului român, care a păcălit și încă mai vrea să aibă credibilitate pe termen lung. Căci, a știut cum să corupă intelectualitatea Țării, Boierii Minții, de la Pleșu la Patapievici cu funcții bine plătite de stat; primul însă filozoful de renume, umilit de un accident de blondă, s-a retras la timp; Cărtărescu transformat într-un răpciugos pupincurist (la prestigiosul Evz) prin tot felul de burse ICR și pomenile unui prezident atât de cult că nici nu a știut cine e ăsta… Biet și idiot popor care l-ai ales de două ori… pe Băse, pupă-l acum în.. McMonyul lui. Fideaua partizană băsesciană. Această bravă Passionaria a regimului băsist… Monika puhava, pârâcioasa de serviciu, otravă-n piele de om, a ”briat” din nou cu ura și prostia-i păguboasă contra românilor și fascismul ei băsescian, recent, în Parlamentul European. Nu e prima oară, căci ea a inventat și aberanta formulă ”lovitură de stat” pe timpul Referendumului, de teama că va rămâne fără dosul favorit de lustruit…Băse. O priveam și mi-o imaginam ca pe acei demascatori staliniști ai anilor ‘50, care vedeau în oricine un dușman al poporului, un destabilizator. Doamne, cum ai menținut asemenea specimene?! Zău, se știe admir femeia ca om, ca artă, ca subiect liric, ca frumusețe, o divinizez ca grație… dar exemplarul ăsta uman îmi e tare urât. Și puteee…Urâtă specie, urât neam monikile astea ! Suflete negre. Ardelenul are-o înjurătură adecvată ”Fut-o Stalin!”

 ( acesta a fost un pamflet tare rău scris cu ură proletară… )

 

● NU am ce face, mi s-a-ncins tărâța politică. Mi s-au dus liniștea și somnolența hibernală, tratamentele psihice cu Mezzocilină, și lectură la greu, iar mă bag cu scrisul, PĂREROLOGIA mea în politichiie e prea consistentă. Numitul ”Sistemul” al lui Băse, inventat de el, încurajat de el, și apoi relevat, explicat, demascat tot de el, cu Binomul SRI – DNA, Coldea-Kovesi, prăbușit de dezvăluirile fugitului din țară Sebastian Ghiță,un erou nașional și un demascator de ultimă instanță – a tulburat țara rău. Pe acest fond – întâmplător? – prima greșeală mare a PSD fu aprobarea la miez de noapte – ”noaptea pe fulgerătură//atuncea caii se fură” – a celebrei de acum OUG 13; mișto și potrivit număr…că de aici începe nebunia care a scos lumea în stradă:

Comunicatul oficial al Guvernului "Astăzi, în cadrul ședinței de Guvern s-a aprobat proiectul de Ordonanță de Urgență pentru abrogarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.13/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr.286/2009 privind Codul penal şi al Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală, precum şi pentru modificarea Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală." Anunțul din Monitorul Oficial Ordonanţă de urgenţă privind abrogarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 13/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal şi a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală, precum şi pentru modificarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală.

Am trecut acest document în foto-copie ca să rămână pe vecia acestui înscris numit BLOG… Monika cu ”k” de la votka, Indignata neamului, cere Consiliului Europei să intervină ca acest ”Guvern de hoți” din țara unde e ”mafia instalată” să impună EL abrogarea OUG. De parcă nu am avea Parlament, și alte organe. Și ne revine iar obsesia Moscovei : am un document scos prin ‘44 în Sighetul Marmației prin care un comitet de ”tovarăși”români cu nume ciudate, cerea intervenția armatei sovietice pentru a-i salva de sub jugul românesc. Și, a venit amata… roșie eliberatoare. Așa ceva pohtește cocoana turmentată? Care are o bucurie lăuntrică să-și denigreze Tara la organele europene? O pârâcioasă. Sifon. Turnătoare. Trompetă. Delatoare. Ciripitoare…cum ar zice un pușcăriaș.

Ba, se mai descoperă că omul care a făcut ulterior o sesizare în scris, la Organela interne, spre a se declanșa ancheta DNA, unealta pârâcioasă, e de fapt chiar fostul ei șofer…câtă discreție, monșer! Mică lume, mitìcă și monìkă…Românca… frate cu codrul, UE și DNA…

Johannis – SemiPreședintele României

Dar, Mony e apă de ploaie, aghiazmă pe lângă adevăratul lider al mișcării de opoziție din România, care sătul de un anonimat absenteist și de bâlbâieli palatine a incitat, a ieșit în stradă și, mai ales a scos lumea în stradă. Nemulțumiții de faptul că alegerile s-au desfășurat corect, și că legalmente o Alianță a câștigat cu 45%. Unde s-a mai văzut așa ceva? Cine este Instigatorul? Președintele României KLAUS JOHANNIS! Bun venit pe baricadă, dle Președinte! Dar, parcă în Constituția pe care ați jurat, scrie alteva..!

Dată fiind dureroasa realitate, aceea că ați învrăjbit Țara în două părți, din Președintele Tuturor Românilor ați ajuns, pe lângă un sediționar toxic,

 SemiPreședintele României.