Servețelul „Piramida”

I. Ce poți scrie pe un șervețel alb?
– O declarație de dragoste.
– O idee sclipitoare. Uite-o : Nu s-a prins nevastă-mea că m-am pupat cu secretara. M-am șters de ruj cu șervețelul „Piramida”
– Un cuvânt important.
– Sau unul fără noimă.

 

Noi, de pildă, la www.servetele.ro, imprimăm pe șervețele logo-ul companiei tale. Sau un mesaj publicitar. Sau o operă de artă. Sau orice îți trece prin minte.
Suntem cei mai buni pe piață pentru că facem cele mai frumoase și speciale șervețele. Așadar, dacă ai un bar sau un restaurant, un hotel sau un club, o firmă de organizat
evenimente sau una care face nunți, vino la noi să-ți transformăm șervețelele banale în șervețele uimitoare.
Tu ne dai indicațiile, noi le urmăm întocmai. Intră pe www.servetele.ro, verifică lista noastră de clienți ca să te convingi că ești într-o companie foarte bună, alege din meniu opțiunea Șervețele și comandă.
II. Cum faci un șervețel banal să devină un șervețel demn de admirat? Personalizandu-l!

Intri pe www.servetele.ro, afli că suntem numărul unu pe piața de imprimat șervețele, apeși cu încredere pe butonul Produse și selectezi Șervețele.
Poți comanda direct pe site, simplu și eficient. Îți alegi forma preferată, dimensiunile și bineînțeles, design-ul de imprimat pe șervețel. Dacă ai un restaurant sau bar,
hotel sau gheretă de înghețată, o companie cu 1000 de angajați sau un SRL cu 10, o agenție de publicitate ori o companie de PR, ai cu siguranță nevoie de produsele
noastre.
Dacă vrei să ne verifici înainte, răsfoiește lista noastră de clienți, lungă cât o zi de vară și plină de branduri pe care le vezi la televizor în fiecare pauză publicitară.
Suntem cei mai buni pentru că avem cei mai buni clienți.
Nu mai sta cu șervețelul alb pe masa… lmprimă-l cu sigla ta la www.servetele.ro

semn1