Festivalul Adrian Păunescu 2018 Craiova – Lena Stanca

Anul trecut, 2018 în iulie am fost cu George Stanca la Festivalul Adrian Păunescu, la Craiova. Ne-am întâlnit cu mulți prieteni. George s-a simțit foarte bine, a fost în juriu la primul concurs de folk alături de Ana Maria si Andrei Păunescu, Magda Pușcaș. Era foarte încântat de concurenți care erau foarte buni, a scris și în Click scrisori despre ei, despre Ana Maria Păunescu.

Am participat la simpozionul Adrian Păunescu unde a luat cuvântul, la vizita de la Bârca, la concertul folk din Parcul Romanescu. Seara, la hotel era minunat când se întâlneau prietenii la un pahar. Discuțiile, schimburile de cărți, de dvd, de impresii de peste zi se lungeau multe ore din noapte. Am făcut poze, am luat dedicații, am luat interviuri la multe personalități, la prieteni. Nicolae Georgescu, Eugen Doga, Mihai Cimpoi, Nicolae Dabija, Ioan Caliniuc, Tudor Nedelcea, Angelica Stoican, Nicolae Dragos, Ilie Cristescu.

La intoarcere de la Craiova am fost la ziua Alexandrei, fiica Anei Maria Paunescu si a lui Daniel Serban, sotul ei in curte la familia Paunescu.